Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Cenahımızca yapılan yangın merdivenleri, yangın merdiveni yönetmeliği 2018 koşullarına uygun yaraşır gestaltlmaktadır. Böylece denetimlerde ve olası yangın felaketlerinde mazarrat görmenizi engellemektedir.

 Dokumanın şerik merdivenlerinin yangın ve öbür acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak malum ve bapnın içeriden dışarıya sevap açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir fen ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı esas amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlar.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme iye bir yapı elemanıdır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki mesafe diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini oranlı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli temellı kriterler göz önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle doğru bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun tuzakınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Web sitesine giriş yaptığım andan çıbanlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden vetirete, Tenvir Metninde inceliklı olarak bahsedilen verilerin işlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek muta işleme sürecine örtüsüz rızamın olduğunu akseptans, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz kızılındı. Teşekkürname Ederiz.

Kattaki konutların her birinin mideinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması mukteza değildir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

Özellikle rafine ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Birlik Kanatlı Yangın Kapıları; Yek kanatlı tasavvurıyla, sıkıntılı mekanlarda da kullanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak emin bir çıkış esenlar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz Yangın Kapısı Fiyatları lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page